adidas Juventus seizoen 2023/24

Vandaag introduceren we het thuis juventus shirt 2023 2024 en uit juventus shirt 2023 2024 van het Juventus team

De eerste is de huisstijl van Juventus
Sinds 1903 zijn de zwart-witte streepelementen geïntegreerd in het bloed van de club, waardoor het in de ogen van fans de exclusieve visuele afdruk van Juventus wordt. Het thuisshirt van het nieuwe seizoen voegt een wilder ontwerp toe aan de zwart-witte streepelementen, waardoor het een realistischere vachttextuur krijgt en de «zebra» -strepen worden hersteld.

Het nieuwe shirt is ook geïnspireerd op de traditionele shirtkleuren van de club, door opvallende gele details toe te voegen aan het teamembleem, het sponsorlogo en drie strepen op de schouders. effect van de hele trui. Qua design blinkt het Juventus thuisshirt voor het nieuwe seizoen uit qua details en kleurgebruik.
thuis juventus shirt 2023 2024 kinderen zwart wit
uit trui
Het deel van het nieuwe uitshirt van Juventus voor het seizoen 2023-2024 is roze! Roze maakt nu deel uit van het Bianconeri-DNA, maar de roze tint op het nieuwe uittenue is niet geïnspireerd op de eerdere voetbaltenues van de club.

De trui is gebaseerd op wit, met een speciaal gestructureerd grijs en roze horizontaal streepdessin. Deze banden weerspiegelen de iconische besneeuwde gletsjertoppen van de Italiaanse Alpen, maar symboliseren ook de rotsachtige kliffen van Monte Rosa, die de skyline van de stad Turijn bepalen. Dit maakt het uiterlijk van Juventus’ nieuwe uitshirt opvallend. Het uitshirt is ook een eerbetoon aan het Juventus thuisshirt. Naast de witte basiskleur heeft het shirt ook zwarte accenten. De ronde hals heeft een zwarte band en de strepen met het adidas-merk op de schouders zijn ook zwart met een roze gloed.

uit juventus voetbalshirt 2023 2024 kinderen wit roze