Il Real Madrid ha rilasciato la maglia da trasferta della stagione 2023/24

De club van Real Madrid heeft gisteren het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24 getoond toen ze aan hun voorbereidingsreis naar de Verenigde Staten begonnen.Alle spelers stapten in het vliegtuig met het nieuwe uitshirt aan.
prima maglie calcio as roma 2023 2024 thailandia rosso​​
Het shirt zal voor het eerst worden gedragen in vriendschappelijke wedstrijden tijdens de zogenaamde Champions Tour van Real Madrid, en zal ook voor het eerst worden gedragen in La Liga, Copa del Rey en uitwedstrijden in de Champions League in het seizoen 2023-24.

De populaire en gebruikelijke manier om nieuwe shirts uit te brengen, is door vooraf gemaakte foto’s van het bovenlichaam van spelers en fans vrij te geven, samen met een korte video die het ontwerpthema en de elementen van het shirt laat zien.De release van het uitshirt van Real Madrid komt deze keer vrij onverwacht.
prima maglie calcio as roma 2023 2024 thailandia rosso
Maglia real madrid 2024 is gebaseerd op donkerblauw, met toevoeging van grijze golfpatronen, en de drie strepen op de schouders kiezen voor gele, gebroken witte en grijze kleurencombinaties.Tegelijkertijd worden ook gele strepen toegevoegd aan de manchetten van de korte mouwen. In de volgende warming-upwedstrijd van Real Madrid in de VS zullen we het effect van het nieuwe uitshirt op het veld zien.

Traditioneel prijkt het clublogo op de linkerborst! Het uitshirt van dit seizoen heeft een ronde hals. Het nieuwe adidas 3BAR-logo is op de rechterborst gedrukt en het witte Emirates Fly Better-logo is in het midden van het uitshirt gedrukt. Traditioneel prijkt het clublogo op de linkerborst! Het uitshirt van dit seizoen heeft een ronde hals. Het nieuwe adidas 3BAR-logo is op de rechterborst gedrukt en het witte Emirates Fly Better-logo is in het midden van het uitshirt gedrukt.
prima maglie calcio as roma 2023 2024 thailandia rosso​​